Cara Bersetubuh Untuk Nikmat Bersama Suami Isteri

Apakah cara bersetubuh yang betul untuk memberi nikmat yang sama hebat kepada suami mahupun isteri?

Ramai pasangan suami isteri pada masa sekarang tak tahu cara bersetubuh yang betul. Memang semua pasangan tahu bersetubuh atau menjalankan hubungan seks, tak susah, masuk je zakar dalam faraj, settled.

Tetapi tahu tak cara bersetubuh yang boleh membuat anda berdua puas sepenuhnya, bukan sekadar seks tangkap muat, atau hubungan seks syok sendiri.

Tak Puas Ketika Bersetubuh

Kebanyakan pasangan suami isteri pada masa sekarang gagal menikmati kepuasan ketika di ranjang. Kadang-kala mereka merasakan sudah puas dalam seks, tetapi tanpa mereka sedar terdapat satu perasaan tidak puas yang dipendam selepas selesai hubungan seks.

Terdapat juga situasi di mana hanya satu pihak sahaja yang mengeluh kesedapan selepas seks, sedangkan pihak yang lain pula mengeluh tidak puas hati.

Masalah ini sering berlaku kepada para isteri yang sukar untuk puas dalam hubungan seks. Ini adalah fakta yang tidak dapat disangkal kerana kaum wanita sememangnya sukar untuk mencapai klimaks atau inzal ketika bersetubuh, sekiranya suami tidak pandai memainkan peranan di ranjang.

Walau bagaimanapun para suami juga mengalami masalah tidak puas di ranjang. Walaupun suami akan klimaks dan pancut, beliau akan berasa tidak puas dengan hubungan seks tersebut.

Seringkali masalah yang melanda para suami ini berpunca daripada layanan isteri ketika hubungan seks. Terdapat sesetengah isteri yang melayan suami sekadar untuk menunaikan tanggungjawab batin kepada suami, asalkan suami klimaks sudah cukup bagi mereka.

Mungkin mereka merasakan suami akan puas setelah klimaks. Tetapi sebenarnya suami akan merasakan satu perasaan tidak puas sepenuhnya dalam aktiviti di ranjang.

Masalah-masalah suami atau isteri tak puas dalam hubungan seks ini jika dibiarkan berlanjutan boleh merosakkan keintiman suami isteri, bukan sahaja di ranjang tetapi juga dalam aktiviti harian.

Cara Bersetubuh Untuk Nikmat Bersama

Untuk mencapai kepuasan bersama dalam hubungan seks, terdapat beberapa perkara penting yang perlu dilakukan oleh suami mahupun isteri.

Cara bersetubuh atau tip bersetubuh yang saya berikan ini boleh membantu anda berdua untuk sama-sama merasai nikmat dan keasyikan dalam hubungan suami isteri di ranjang.

Tenangkan Diri

Salah satu kesalahan seks yang sering dilakukan oleh pasangan ketika ingin memulakan aktiviti di ranjang ialah terlalu gelojoh atau terlalu gopoh.

Apabila nafsu sudah menguasai diri, sudah tentu akal tidak menjadi keutamaan.

Kesalahan ini sering dilakukan oleh pasangan yang baru mendirikan rumahtangga, atau mereka yang kurang pengalaman dalam hubungan seks.

Sifat gelojoh ini akan membuat masing-masing kurang bersedia untuk bersetubuh, dan ini akan membawa kepada tidak puas dalam hubungan seks.

Perkara penting yang anda perlu lakukan sebelum menyentuh pasangan anda ialah tenangkan diri anda. Jangan fikirkan sangat tentang klimaks atau orgasma.

Jika anda sentiasa tenang ketika di ranjang, secara automatik tubuh anda berdua akan merasai nikmat yang belum pernah anda rasakan sebelum ini.

Tingkatkan Fokus

Tumpukan perhatian anda kepada apa yang perlu anda lakukan sekarang ini. Contohnya jika anda mencium pasangan, berikan fokus sepenuhnya kepada cara anda mencium pasangan. Gerakkan tangan anda dan belai rambutnya, usap tubuhnya.

Kepada suami, jangan hanya memikirnya payudara atau alat sulit isteri. Banyak lagi zon erotik atau titik ghairah pada tubuh isteri yang boleh anda rangsang untuk membuat isteri semakin ghairah ketika bercium.

Kepada isteri pula, jangan jadi patung. Tumpukan perhatian anda kepada nikmat yang anda rasakan dari ciuman suami, dan maklumkan kepada suami anda sedang menikmati detik-detik indah tersebut dengan desahan dan erangan nikmat.

Ini akan menjurus kepada tumpuan sepenuhnya terhadap cara anda merangsang pasangan. Secara tidak langsung teknik rangsangan anda akan meningkat dan membuat pasangan lebih nikmat ketika dibelai.

Peka Dengan Tindak balas Pasangan

Selain memberikan perhatian sepenuhnya ketika merangsang pasangan, anda juga harus peka terhadap tindak balas pasangan untuk cara bersetubuh yang memberi kepuasan sama rata.

Seringkali suami atau isteri tidak memberi sebarang perhatian kepada tindak balas pasangan mereka ketika berasmara. Ini membuat mereka gagal untuk melakukan rangsangan terbaik kepada pasangan mereka.

Mereka tak tahu sama ada pasangan suka atau tidak dengan rangsangan yang dilakukan.

Oleh itu walaupun sukar, anda harus peka dengan tindak balas yang diberi oleh pasangan ketika berasmara. Anda harus tahu sama ada beliau suka atau tidak dengan rangsangan yang anda lakukan, atau sebaliknya.

Dengan ini anda boleh menukar teknik rangsangan sekiranya anda dapati pasangan anda tidak puas atau kurang selesa dengan cara menggomol anda.

Panjangkan Foreplay

Seperti yang anda tahu, foreplay atau pemanas adalah sangat penting dalam aktiviti seks. Foreplay lah yang akan menentukan sama ada pasangan anda, atau anda sendiri benar-benar bersedia untuk bersetubuh atau tidak.

Oleh itu, tidak hairan jika memanjangkan permainan foreplay adalah salah satu cara bersetubuh yang penting untuk mengalami nikmat bersama.

Ramai pasangan suami isteri yang mengabaikan foreplay kerana terlalu ghairah ketika bersetubuh. Akibatnya pasangan mereka tidak bersedia sepenuhnya untuk bersetubuh. Dalam erti kata lain, faraj isteri tidak basah sepenuhnya, atau zakar suami tidak benar-benar tegang untuk mendayung.

Ini menyebabkan hubungan seks yang dilalui kurang nikmat, dan dalam sesetengah kes, pasangan gagal untuk mencapai kemuncak orgasma sebenar.

Oleh itu tip bersetubuh ini harus anda amalkan, iaitu panjangkan permainan foreplay dalam aktiviti suami isteri di ranjang.

Pelbagaikan Posisi Seks

Kebanyakan pasangan hanya mencuba dua atau tiga posisi seks ketika berasmara. Perkara ini berlaku kerana mereka tidak mempunyai idea untuk melakukan posisi seks yang lain, atau pasangan klimaks sebelum mencuba posisi seks yang baru.

Akibatnya hubungan suami isteri di ranjang menjadi semakin membosankan kerana tiada  pembaharuan dalam aktiviti seks.

Mencuba pelbagai posisi seks sebagai salah satu cara bersetubuh mempunyai banyak kelebihan. Kelebihan utama mempelbagaikan posisi seks ialah anda berdua akan mengalami nikmat yang berbeza.

Posisi seks yang berbeza akan memberikan nikmat baru. Dalam erti kata lain, tiada posisi seks yang akan memberikan nikmat yang sama, jika dilakukan dengan betul.

Faraj wanita, terutama lubang faraj atau liang faraj mempunyai reseptor deria yang sangat sensitif. Oleh itu dengan menukar sedikit sudut atau teknik tujahan zakar, wanita tersebut akan merasakan nikmat baru yang belum pernah beliau rasa sebelum ini.

Perkara yang sama juga boleh diaplikasikan kepada zakar. Posisi seks yang berlainan secara automatik akan menukar sudut tujahan, kedalaman tujahan, dan kelajuan tujahan zakar. Ini secara tidak langsung akan memberi nikmat yang baru kepada suami.

Dengan mengambil kira faktor di atas, tidak syak lagi anda berdua akan mengalami nikmat baru hanya dengan mengamalkan posisi seks baru yang belum pernah anda berdua cuba sebelum ini.

Cara Bersetubuh, Jangan Syok Sendiri

Hubungan seks suami adalah penyatuan cinta antara suami dan isteri. Oleh itu anda berdua perlu sama-sama memberi dan menerima.

Jangan hanya sebelah pihak sahaja yang mencapai kemuncak nikmat, sedangkan pihak yang lain hanya berpuas hati dengan memberi tanpa menerima nikmat yang sama.

Oleh itu pastikan anda amalkan tip cara bersetubuh yang saya berikan ini untuk sama-sama mengalami kebahagiaan dalam aktiviti di ranjang.


 Vidara Perfect Serum


Null


PRODUK UNTUK SUAMI

SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki Dengan Gelombang Elektromagnet Yang Sihat

HIGH UP MAN PUMP - Pam Vakum Memanjangkan, Membesarkan & Menguatkan Zakar Lelaki Dengan Cepat & Berkesan

MEN SECRET GEL - Solusi Masalah Suami Cepat Pancut Dengan Mengurangkan Sensitiviti Gel Suami Dengan Berkesan

BATHMATE - Pam Hidro Untuk Senaman Lelaki Yang Memudahkan Dengan Teknologi Paling Moden & Menenangkan

TOPMAN 3 - Herba Untuk Lelaki Untuk Atasi Masalah Ketegangan & Mati Pucuk Yang Berkesan

HERBA BRAZIL - Berkesan Untuk Merawat Mati Pucuk, Masalah Ketegangan & Lemah Syahwat Nafsu Suami

PL SUPERGEL - Gel Tahan Lama Tradisional Yang Masih Mendapat Permintaan Yang Tinggi Hingga Hari Ini

POWER RING - Cincin Tenaga Dipasang Pada Zakar Mampu Menjadikan Suami Lebih Ketegangan & Bertahan Lebih Lama

EGO RING - Cincin Zakar Berbola-Bola Akan Menjadikan Isteri Lebih Ghairah, Cepat Klimaks Disamping Suami Pula Boleh Bertahan Lama.

V RING - Cincin Zakar Bergetar Ini Apabila Diguna Suami Akan Memberikan Rasa Sensasi & Nikmat Luarbiasa Indah

MEN DELAY SPRAY - Spray Tahan Lama Yang Berkesan Dalam 15 Min Selepas Guna. Mudah, Ringkas, Terbaik, Berkesan & Selamat Untuk Digunakan.

M PROLABS REAL BOOSTER - Herba Supplimen Untuk Lelaki Yang Natural & Lengkap. Memberi Manfaat Kepada Nafsu, Otot, Hormon Lelaki, Kolestrol & Metabolisma Badan

MINYAK BELACAK TOK AYAH - Minyak Urut Yang Tradisional Yang Terbaik Untuk Suami

MINYAK LINTAH TOK AYAH - Minyak Urut Pilihan Ramai Masa Kini

PHEROMANCES - Wangian Hormon Pemikat Wanita No #1 Paling Laris Dari Canada

 

PRODUK UNTUK ISTERI

VIDARA BUST UP - Penjagaan & Besarkan Payudara

VIDARA PERFECT SERUM - Penjagaan & Ketatkan Faraj

TONGKAT AJIMAT MADURA - Persediaan Tradisional Dari Madura Untuk Mengembalikan Ke"Dara"an & Mengetatkan Faraj Isteri

MINILOVE GEL - Gel Yang Mendatangkan Rasa Sensasi Dan Merangsang Klitoris Isteri Agar Cepat Klimaks

PHEROMISS - Wangian Hormon Pemikat Suami Yang Sangat Tinggi Keberkesanannya Dengan Kuasa 50x Pheromone

SPANISH GOLD FLY - Cecair Perangsang Nafsu Mampu Merawat Masalah Isteri Dingin Seks Dengan Segera

GERMANY DROP - Cecair Perangsang Isteri Yang Sangat Berkesan

LIBIGIRL - Tablet Perangsang Nafsu Wanita Yang Selamat.

JUS KEKAL DARA - Jus Herba Yang Berkhasiat Untuk Ketatkan, Rapatkan & Merawat Seluruh Fungsi Seksual Isteri.

SET BESARKAN PAYUDARA - Gabungan Sabun & Krim Herba Yang Sangat Berkesan Untuk Mencantikkan, Membesarkan & Memontokkan Payudara Dengan Mudah

"PINK"KAN PAYUDARA - Rahsia "Pink"kan & Cerahkan Puting Payudara, Celahan Alat Sulit Wanita Dalam Hanya 3 Hari

ROSELYN DROP - Cecair Titis Vagina Akan Mengetatkan, Merapatkan Faraj Serta Beri Rasa Sensasi Seksual Luarbiasa.

SERI CANTIK - Minuman Kolagen Kesihatan Wanita Yang Terbaik Dan Memberikan Kesan Menyeluruh Kepada Fungsi Keperluan Wanita

HOT KISS CHERRY - Pelincir Faraj Yang Menimbulkan Keharuman & Aroma Yang Menghairahkan.

SABUN PAYUDARA - Sabun Untuk Membesarkan & Menegangkan Payudara Wanita Dengan Mudah

BEAUTY BREAST PUMP - Pam Besarkan Payudara Isteri Dengan Cepat & Berkesan

THANYAPORN - Herba Besarkan Payudara Yang Paling BerkesanPRODUK UMUM

JOYPLAY WASH - Sabun Merawat Masalah Jerawat Badan Dengan Cara Yang Paling Pantas, Selamat & Berkesan

S BODY CREAM - JOM JADI KURUS DENGAN KRIM KURUSKAN BADAN YANG HEBAT INI DALAM MASA 10 HARI & KEJUTKAN JIRAN DAN RAKAN-RAKAN ANDA DENGAN BADAN BARU YANG ANDA MILIKI

GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT - Ekstrak Herba Asam Yang Sangat Berkesan Untuk Menurunkan Berat Badan Dalam Tempoh Masa Yang Singkat Dengan Selamat.


BANTUAN SESAMA INSAN


https://www.facebook.com/bantukami/