Cara Dan Tips Melayan Suami Di Ranjang

Ramai isteri yang masih tercari-cari tips melayan suami di ranjang untuk mengikat hati suami. Dari ilmu seks oral sehinggalah kepada ilmu bersetubuh, cara melayan suami di ranjang sering mencari carian utama di laman web.

Tetapi kenapa masih ramai yang menghadapi masalah untuk melayan suami di ranjang?

CARA MELAYAN SUAMI DALAM ISLAM

Tidak perlu saya beritahu lebih lanjut tentang kewajipan seorang isteri untuk melayan suami di ranjang. Anda sudah pasti tahu ini adalah kewajipan anda.

Anda juga pasti tahu berdosa seorang isteri jika mengabaikan kehendak batin suami. Malah terdapat hadis yang mengutarakan hukum isteri tidak melayan suami.

Menurut Dr. Noah Badut, Penasihat Majlis Agama Islam Johor, apabila membicarakan dosa isteri tidak melayan suami:

Ini dosa besar dan perlu segera bertaubat sebab Allah syariatkan sesuatu mesti ada kebaikan. Tindakan ini juga boleh jadi murtad kerana menolak secara total syariat yang ditetapkan Allah yang menjejaskan kepercayaan kita ketentuan-Nya.

Oleh itu sebagai seorang isteri yang bertanggungjawab dan ingin sentiasa disayangi suami, anda perlu tahu selok-belok bagaimana teknik melayan suami yang betul.

PETUA MELAYAN SUAMI DI RANJANG

Berikut saya beri tips dan petua melayan suami di ranjang. Gunakan petua dan tip melayan suami di ranjang ini untuk mengembalikan kemesraan hubungan anda berdua ketika berasmara.

MERAPIKAN DIRI SEBELUM MELAYAN SUAMI DI TEMPAT TIDUR

Sebelum anda bersama suami, merapikan diri anda adalah sangat dituntut. Suami mana yang suka isteri mereka serabut dan tidak merapikan diri.

Mandi dan membersihkan diri adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk merapikan diri anda sebelum melayan suami di atas katil.

Mencukur bulu kemaluan juga boleh membuat anda kelihatan rapi dan bersih di mata suami. Walaubagaimanapun, ada lelaki yang suka wanita dengan bulu kemaluan, dan ada yang suka wanita dengan kemaluan yang licin.

Kenal pasti cita rasa suami untuk menyesuaikan diri dengan kegemaran suami.

BERPAKAIAN MENGGODA SEBELUM MELAYAN SUAMI DI KAMAR

Tak ramai isteri yang mengambil berat tentang pakaian ketika hendak melayan suami. Berpakaian seksi dan menggoda adalah penting untuk menggoda suami di ranjang dan buat suami lebih bernafsu.

Baju tidur seksi, atau pakaian dalam yang seksi sudah pasti boleh membuat suami lebih ghairah dan bernafsu. Tetapi terdapat juga pakaian lain yang boleh buat suami menelan air liur.

Contohnya hanya bertuala atau berkemban juga adalah salah satu pakaian yang seksi di mata lelaki. Begitu juga mengenakan T-Shirt nipis dan berseluar pendek, atau mini skirt.

Ada juga lelaki yang menggemari isteri mereka mengenakan kostum atau cosplay. Sebagai contoh berpakaian seperti jururawat atau polis wanita. Ini dapat memenuhi fantasi suami yang gemar dengan perkara sebegini.

MENINGKATKAN GHAIRAH SUAMI DENGAN TEKNIK FOREPLAY

Teknik foreplay juga adalah salah satu cara melayan nafsu suami. Permainan foreplay sering dikaitkan dengan kaum lelaki. Banyak tip tentang foreplay yang diberikan kepada lelaki, dan jarang terdapat teknik foreplay untuk wanita.

Faktor ini timbul kerana wanita sukar untuk ghairah dan terangsang berbanding lelaki. Tetapi ini tidak bermakna lelaki tidak perlukan foreplay.

Foreplay jika dilakukan dengan betul bukan sahaja boleh buat suami anda lebih bernafsu, malah boleh meningkatkan prestasi beliau ketika bersetubuh.

Kenal pasti titik ghairah atau zon erotik pada tubuh suami. Setiap individu mempunyai titik ghairah yang berbeza. Walaupun kawasan seperti bibir, dada, paha dan punggung dikategorikan sebagai titik ghairah, terdapat kawasan-kawasan sensitif lain yang unik kepada individu terbabit.

Suami anda juga tidak terkecuali. Anda perlu tahu di mana titik ghairah sebenar suami anda. Cium, usap, belai, urut dan gomol kawasan zon erotik suami ketika foreplay.

Buat beliau lemas dalam nikmat dengan layanan anda.

MELAYAN SUAMI DENGAN PAYUDARA

Payudara anda amat seksi di mata suami, walaupun suami tidak menunjukkannya secara terbuka. Ini adalah fakta yang tak dapat disangkal.

Oleh itu rugi jika anda tak menggunakan aset anda yang satu ni untuk menggoda dan sebagai salah satu cara melayan suami di bilik tidur.

Terdapat beberapa teknik melayan suami dengan payudara yang boleh anda lakukan, antaranya:

1.MENGENAKAN WANGIAN KHUSUS PADA PAYUDARA

Sembur sedikit minyak wangi kegemaran anda (atau kegemaran suami) pada payudara sebelum bersama suami di ranjang. Atau sapu losen dan krim pada payudara. Tetapi awas jangan terlalu banyak sehingga menusuk hidung suami.

2. MEMBELAI PAYUDARA ANDA DI HADAPAN SUAMI

Salah satu teknik menggoda suami dengan payudara ialah dengan membelai dan mengurut payudara anda di hadapan suami.

Lakukan dengan aksi menggoda dan manja. Lebih mengasyikkan lagi jika anda mengambil tangan suami untuk membantu anda meramas payudara anda.

3. MEMELUK SUAMI SAMBIL MENGGESELKAN PAYUDARA

Ketika anda memeluk suami, gesel payudara anda dengan lembut pada tubuh suami. Dalam masa yang singkat suami akan bernafsu dan meningkat ghairah beliau.

Anda boleh memeluk suami secara berhadapan, atau dari belakang. Yang penting ialah gesel payudara anda pada tubuh suami.

4. MELAKUKAN “BOOB JOB” KEPADA SUAMI

Ini adalah teknik melayan suami di ranjang yang jarang diamalkan oleh isteri. Boob job secara ringkas ialah mengurut zakar suami dengan payudara anda.

Caranya sangat mudah. Ambil zakar suami dan letakkan di celah lurah payudara anda. Tolak payudara anda ke dalam dengan tangan supaya kedua-dua payudara anda mengepit zakar suami.

Gerakkan tubuh anda ke atas dan ke bawah supaya payudara anda menggesel zakar suami.

Cara melayan suami dengan payudara ini mudah dilakukan dan tak memerlukan sebarang kemahiran.

Tetapi kesannya kepada suami sangat hebat dan boleh meningkatkan nikmat ketika bersetubuh.

SEKS ORAL – SALAH SATU TEKNIK MELAYAN SUAMI TERBAIK

Seks oral juga adalah salah satu teknik bersetubuh yang perlu anda amalkan untuk melayan suami dengan baik.

Malangnya tak ramai isteri yang ingin mengamalkan teknik ini kerana berasa kotor atau jijik dengan zakar suami.  Rugi betul, kerana teknik melayan suami ini adalah salah satu teknik berkesan yang boleh buat zakar suami keras sepenuhnya sebelum bersetubuh.

Jika anda belum pernah melakukan seks oral kepada suami, caranya tidak sesukar yang anda sangkakan. Berikut saya beri teknik terbaik untuk menghisap zakar suami.

1. PASTIKAN ZAKAR BERSIH

Sebelum mula melakukan seks oral pada suami, pastikan zakar suami benar-benar bersih dari sebarang kotoran.

Anda boleh jadikan aktiviti membasuh zakar suami di bilik mandi sebagai salah satu rutin sebelum bersetubuh. Gunakan sabun atau gel mandian untuk membersihkan zakar suami.

Bonus, zakar suami berbau lebih harum untuk anda belai.

2. MULAKAN DENGAN MEMBELAI ZAKAR

Sebelum anda mula menghisap zakar suami, belai dahulu zakar suami dengan tangan anda. Dalam erti kata lain, lancap zakar suami dengan tangan.

Lakukan dengan lembut – jangan tergesa-gesa. Tujuan utama anda melancap zakar suami ialah untuk buat zakar suami separa keras supaya mudah untuk anda hisap.

3. MENJILAT ZAKAR SUAMI

Setelah zakar suami sedikit keras, mulakan dengan menjilat zakar suami. Cium kepala zakar dengan lembut dan teruskan dengan lidah anda. Jilat keseluruhan zakar, dari pangkal zakar sehinggalah kepada kepala zakar.

Perbuatan ini bertindak sebagai membasahkan zakar suami untuk aksi seterusnya.

4. MENGULUM ZAKAR SUAMI

Apabila anda rasa suami sudah bersedia, kulum kepala zakar dengan mulut. Lakukan perlahan-lahan, jangan tergesa-gesa. Kepam bibir anda dan masukkan kepala zakar ke dalam mulut.

Ini penting untuk mengelakkan gigi anda daripada bergesel dengan zakar. Tidak perlu saya beritahu apa yang akan berlaku jika gigi anda terkena zakar suami.

Dalam masa yang sama gunakan tangan anda untuk melancap batang zakar sambil anda mengulum zakar dengan mulut.

Anda juga boleh menggunakan tangan yang sebelah lagi untuk meramas lembut buah zakar suami.

5. MENGHISAP ZAKAR SUAMI

Masukkan kepala zakar suami ke dalam mulut anda perlahan-lahan. Jangan masukkan terlalu dalam, cukup sekadar mulut anda melitupi kepala zakar suami.

Kesilapan yang selalu dilakukan ramai wanita ketika menghisap zakar suami ialah memasukkan zakar terlalu dalam. Akibat daripada perbuatan ini menyebabkan mereka merasa mual dan hendak muntah.

Persepsi yang salah ialah lebih dalam menghisap zakar, lebih nikmat suami. Ini adalah salah. Yang penting bukan dalam atau cetek, tetapi teknik menghisap zakar suami yang dilakukan.

Lakukan gerakan naik turun pada zakar suami. Jangan terlalu kuat, dan pastikan gigi anda tidak menggesel zakar. Anda juga boleh menyedut sedikit semasa menghisap. Ini akan buat suami lebih nikmat dan asyik.

Ada pasangan yang menggunakan seks oral sebagai salah satu cara untuk membuat suami klimaks dan pancut. Ini sering dilakukan sebagai salah satu cara melayan suami ketika haid atau uzur.

Saya telah menulis dengan terperinci bagaimana melayan suami ketika datang bulan pada tip yang lepas.

Memilih posisi seks oral yang sesuai juga sangat penting ketika melakukan seks oral. Ini juga telah saya bincangkan dengan terperinci pada tips posisi seks oral terbaik.

MELAYAN NAFSU SUAMI DI RANJANG DENGAN BERSETUBUH

Selepas melakukan seks oral kepada suami, sudah tiba masanya untuk anda melayan nafsu suami dengan bersetubuh.

Jika anda memilih untuk melakukan seks oral sebelum bersetubuh, anda yang akan mengawal situasi berbanding suami. Anda boleh memilih untuk terus bersetubuh dengan berada di atas suami. Posisi-posisi bersetubuh wanita di atas seperti cowgirl atau reverse cowgirl sangat sesuai untuk situasi ini.

Atau anda juga boleh memberi baton kepada suami supaya beliau yang memulakannya dengan posisi missionary atau sebarang posisi bersetubuh kegemaran beliau.

MENCUBA POSISI JIMAK BARU UNTUK MENINGKATKAN NAFSU SUAMI

Salah satu petua melayan suami di ranjang, yang boleh meningkatkan nafsu suami adalah dengan mencuba posisi jimak atau posisi bersetubuh yang baru.

Petua ini jarang diamalkan oleh kebanyakan pasangan kerana rata-rata pasangan selesa dengan posisi jimak yang sering dilakukan ketika bersetubuh.

Ini sangat rugi kerana posisi jimak yang baru akan memberi nikmat bersetubuh baru yang belum pernah anda berdua alami. Ini juga adalah salah satu teknik terbaik untuk memberi nafas baru dan menyegarkan kembali pengalaman bersetubuh yang semakin membosankan.

Sebagai isteri, anda perlu mencuba sedaya upaya untuk membuat suami puas di ranjang. Mencuba posisi-posisi jimak yang baru adalah salah satu daripada petua yang perlu anda usahakan untuk mengikat nafsu suami supaya setia kepada anda.

MELAYAN SUAMI SELEPAS BERSETUBUH

Apa yang perlu dilakukan selepas selesai bersetubuh. Kebiasaan setiap pasangan yang telah lama mendirikan rumah tangga adalah membuat hal masing-masing.

Ini juga adalah salah satu kesalahan di ranjang yang sering dilakukan oleh pasangan suami isteri.

Tidak bermakna anda tidak boleh terus melayan suami selepas bersetubuh. Terdapat pelbagai petua yang boleh anda amalkan jika anda ingin memberi pengalaman bersetubuh yang sempurna kepada suami.

Antara cara melayan suami selepas bersetubuh yang boleh anda amalkan ialah:

1. TERUS MEMBELAI SUAMI

Anda hanya perlu memeluk suami atau membelai suami sambil berbicara. Bincangkan sebarang hal asalkan anda dapat membuat suami terus memberi perhatian kepada anda.

Tetapi jangan pula membicarakan masalah yang berat atau perkara yang boleh membuat kepala suami semak.

2. BERSIHKAN DIRI ATAU MANDI BERSAMA SUAMI

Mandi bersama selepas bersetubuh adalah perbuatan yang sangat romantik. Tambahan lagi jika anda mengambil kesempatan ini untuk membersihkan badan suami, dan suami pula melakukan perkara yang sama.

Perbuatan ini secara tidak langsung akan meningkatkan keintiman dan sebagai salah satu teknik yang baik untuk melayan suami selepas bersetubuh.

3. RANGSANG SUAMI UNTUK PUSINGAN KE 2

Jika anda masih bernafsu dan suami juga kelihatan masih segar, tidak menjadi masalah untuk anda berdua mengulangi bersetubuh. Anda boleh rangsang suami supaya beliau kembali bernafsu untuk kembali bersetubuh.

Apa pun tip yang anda amalkan, yang penting jangan abaikan suami selepas bersetubuh. Tunjukkan yang anda sangat-sangat menghargai pengalaman di ranjang sebentar tadi.


 Vidara Perfect Serum


Null


PRODUK UNTUK SUAMI

SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki Dengan Gelombang Elektromagnet Yang Sihat

HIGH UP MAN PUMP - Pam Vakum Memanjangkan, Membesarkan & Menguatkan Zakar Lelaki Dengan Cepat & Berkesan

MEN SECRET GEL - Solusi Masalah Suami Cepat Pancut Dengan Mengurangkan Sensitiviti Gel Suami Dengan Berkesan

BATHMATE - Pam Hidro Untuk Senaman Lelaki Yang Memudahkan Dengan Teknologi Paling Moden & Menenangkan

TOPMAN 3 - Herba Untuk Lelaki Untuk Atasi Masalah Ketegangan & Mati Pucuk Yang Berkesan

HERBA BRAZIL - Berkesan Untuk Merawat Mati Pucuk, Masalah Ketegangan & Lemah Syahwat Nafsu Suami

PL SUPERGEL - Gel Tahan Lama Tradisional Yang Masih Mendapat Permintaan Yang Tinggi Hingga Hari Ini

POWER RING - Cincin Tenaga Dipasang Pada Zakar Mampu Menjadikan Suami Lebih Ketegangan & Bertahan Lebih Lama

EGO RING - Cincin Zakar Berbola-Bola Akan Menjadikan Isteri Lebih Ghairah, Cepat Klimaks Disamping Suami Pula Boleh Bertahan Lama.

V RING - Cincin Zakar Bergetar Ini Apabila Diguna Suami Akan Memberikan Rasa Sensasi & Nikmat Luarbiasa Indah

MEN DELAY SPRAY - Spray Tahan Lama Yang Berkesan Dalam 15 Min Selepas Guna. Mudah, Ringkas, Terbaik, Berkesan & Selamat Untuk Digunakan.

M PROLABS REAL BOOSTER - Herba Supplimen Untuk Lelaki Yang Natural & Lengkap. Memberi Manfaat Kepada Nafsu, Otot, Hormon Lelaki, Kolestrol & Metabolisma Badan

MINYAK BELACAK TOK AYAH - Minyak Urut Yang Tradisional Yang Terbaik Untuk Suami

MINYAK LINTAH TOK AYAH - Minyak Urut Pilihan Ramai Masa Kini

PHEROMANCES - Wangian Hormon Pemikat Wanita No #1 Paling Laris Dari Canada

 

PRODUK UNTUK ISTERI

VIDARA BUST UP - Penjagaan & Besarkan Payudara

VIDARA PERFECT SERUM - Penjagaan & Ketatkan Faraj

TONGKAT AJIMAT MADURA - Persediaan Tradisional Dari Madura Untuk Mengembalikan Ke"Dara"an & Mengetatkan Faraj Isteri

MINILOVE GEL - Gel Yang Mendatangkan Rasa Sensasi Dan Merangsang Klitoris Isteri Agar Cepat Klimaks

PHEROMISS - Wangian Hormon Pemikat Suami Yang Sangat Tinggi Keberkesanannya Dengan Kuasa 50x Pheromone

SPANISH GOLD FLY - Cecair Perangsang Nafsu Mampu Merawat Masalah Isteri Dingin Seks Dengan Segera

GERMANY DROP - Cecair Perangsang Isteri Yang Sangat Berkesan

LIBIGIRL - Tablet Perangsang Nafsu Wanita Yang Selamat.

JUS KEKAL DARA - Jus Herba Yang Berkhasiat Untuk Ketatkan, Rapatkan & Merawat Seluruh Fungsi Seksual Isteri.

SET BESARKAN PAYUDARA - Gabungan Sabun & Krim Herba Yang Sangat Berkesan Untuk Mencantikkan, Membesarkan & Memontokkan Payudara Dengan Mudah

"PINK"KAN PAYUDARA - Rahsia "Pink"kan & Cerahkan Puting Payudara, Celahan Alat Sulit Wanita Dalam Hanya 3 Hari

ROSELYN DROP - Cecair Titis Vagina Akan Mengetatkan, Merapatkan Faraj Serta Beri Rasa Sensasi Seksual Luarbiasa.

SERI CANTIK - Minuman Kolagen Kesihatan Wanita Yang Terbaik Dan Memberikan Kesan Menyeluruh Kepada Fungsi Keperluan Wanita

HOT KISS CHERRY - Pelincir Faraj Yang Menimbulkan Keharuman & Aroma Yang Menghairahkan.

SABUN PAYUDARA - Sabun Untuk Membesarkan & Menegangkan Payudara Wanita Dengan Mudah

BEAUTY BREAST PUMP - Pam Besarkan Payudara Isteri Dengan Cepat & Berkesan

THANYAPORN - Herba Besarkan Payudara Yang Paling BerkesanPRODUK UMUM

JOYPLAY WASH - Sabun Merawat Masalah Jerawat Badan Dengan Cara Yang Paling Pantas, Selamat & Berkesan

S BODY CREAM - JOM JADI KURUS DENGAN KRIM KURUSKAN BADAN YANG HEBAT INI DALAM MASA 10 HARI & KEJUTKAN JIRAN DAN RAKAN-RAKAN ANDA DENGAN BADAN BARU YANG ANDA MILIKI

GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT - Ekstrak Herba Asam Yang Sangat Berkesan Untuk Menurunkan Berat Badan Dalam Tempoh Masa Yang Singkat Dengan Selamat.


BANTUAN SESAMA INSAN


https://www.facebook.com/bantukami/