Titik-Titik Ghairah Suami Yang Isteri Perlu Tahu

Nak tahu lokasi titik ghairah suami anda?

Semua orang sedia maklum yang kaum lelaki mudah terangsang nafsunya. Berbeza dengan kaum wanita yang perlukan rangsangan berterusan untuk menaikkan syahwat dan bernafsu. Malah kaum lelaki boleh terangsang dan bernafsu hanya dengan melihat wanita seksi, atau dengan imaginasi sendiri.

Adakah ini bermakna kaum lelaki atau suami anda tidak perlu dirangsang ketika di ranjang?

Tidak. Seperti wanita kaum lelaki juga perlu dirangsang dan dibelai ketika berasmara. Tetapi teknik dan jenis rangsangan yang diberikan sudah pasti berbeza dengan teknik rangsangan yang diberikan kepada kaum wanita.

Oleh itu bagaimana untuk merangsang suami di ranjang? Dan apakah teknik atau cara terbaik untuk menaikkan nafsu suami ketika berasmara?

Merangsang suami di ranjang

Cara paling mudah untuk merangsang suami di ranjang adalah dengan “bermain-main” titik ghairah suami anda.

Seperti wanita, kaum lelaki juga mempunyai titik ghairah pada tubuh mereka. Titik ghairah, atau lebih dikenali sebagai “zon erotik” pada tubuh suami perlu anda kenalpasti dan terokai untuk meningkatkan ghairah suami ketika bersama.

Titik-titik ghairah suami ini jika dibelai akan membuat suami anda lebih teruja dan bersemangat untuk beraksi di ranjang. Tetapi sayang ramai kaum isteri yang mengabaikan titik ghairah suami ini, dan jarang sekali memberikan tumpuan dan perhatian kepada bahagian-bahagian sentitif pada tubuh suami mereka.

Bukan hanya pada zakar

Ramai para isteri yang menganggap titik ghairah suami hanya pada zakar mereka. Tetapi sebenarnya tidak.

Terdapat beberapa lokasi pada tubuh suami yang jika dipetik suisnya akan membuatkan suami anda hilang kawalan diri dan lemas dengan belaian anda. Kadang-kala pada sesetengah individu, titik-titik ghairah ini adalah lebih sensitif dan boleh memberikan rangsangan yang lebih kuat berbanding rangsangan pada zakar!

Tetapi ini adalah kes terpencil. Bukan bermaksud fakta di atas tidak dapat dibuktikan. Kegagalan kaum lelaki menerima rangsangan terhadap titik-titik ghairah adalah kerana lokasi-lokasi ini jarang sekali dirangsang oleh pasangan mereka.

Ini menyebabkan lokasi-lokasi zon erotik ini terus “tidur” dan tidak bangun-bangun. Yang sering bangun hanyalah zakar. Rugi kan?

Titik ghairah suami

Walaupun titik ghairah atau zon erotik ini adalah berbeza dan unik pada setiap individu, terdapat beberapa titik ghairah yang dikongsi bersama oleh setiap kaum lelaki.

Titik-titik ghairah ini berselerak pada tubuh suami anda, dan menjadi tanggungjawab anda untuk meneroka titik ghairah suami anda.

Di sini saya berikan sembilan lokasi titik ghairah suami dan bagaimana teknik terbaik untuk merangsang titik-titik ghairah atau zon erotik ini.

Telinga

Telinga adalah salah satu daripada zon erotik suami anda. Semua orang tahu anda boleh merangsang telinga suami dengan mencium dan menjilat lembut pada kawasan tersebut. Anda juga boleh menghisap cuping telinga suami perlahan-lahan.

Tetapi jarang sekali para isteri merangsang zon erotik ini dengan membisikkan kata-kata seksi yang boleh membuatkan suami anda teruja.

Jangan memperkecilkan kuasa bisikan seksi anda pada titik ghairah suami yang ini.

Pangkal leher

Ramai yang tak tahu pangkal leher adalah salah satu daripada lokasi titik ghairah suami. Pangkal leher dinobatkan sebagai salah satu titik ghairah pada kaum lelaki kerana kawasan ini adalah sensitif dan sensual.

Pangkal leher mengandungi resepsi yang akan menghantar isyarat secara terus kepada sistem peredaran darah, sekaligus meningkatkan kuantiti aliran darah.

Anda boleh merangsang bahagian ini dengan mencium pangkal leher suami dengan lembut, atau menjilat bahagian ini perlahan-lahan.

Puting buah dada

Jangan ingat hanya puting payudara anda sahaja yang sensitif dan seksi. Kaum lelaki juga mudah terangsang sekiranya anda bermain-main di kawasan erotik ini.

Walaupun tak ramai kaum lelaki yang sensitif pada kawasan ini, terdapat sesetengah lelaki yang mempunyai puting yang sensitif dan mudah menerima rangsangan.

Seperti juga kaum wanita, pastikan suami anda benar-benar terangsang, atau sudah panas terlebih dahulu sebelum anda mula menerokai titik ghairah yang ini. Mulakan perlahan-lahan terlebih dahulu dengan mencium atau menjilat lembut di sekeliling kawasan puting suami.

Lihat reaksi suami anda. Jika beliau kelihatan bernafsu dan menyukainya, teruskan dengan mencium, menjilat dan menghisap puting beliau. Jika tidak, cukup sekadar di sekeliling kawasan puting, dan teruskan merangsang bahagian zon erotik yang lain.

Ibu jari

Salah satu titik ghairah suami yang jarang diketahui ialah pada bahagian ibu jari beliau. Sebenarnya ibu jari tidak sensitif, dan tidak boleh dikategorikan sebagai titik ghairah secara terus.

Tetapi dengan menghisap ibu jari suami, anda akan memberikan isyarat yang anda ingin menghisap bahagian lain pada tubuh beliau, dalam kes ini ialah zakar. Ini secara tidak langsung akan meningkatkan nafsu suami dan membuat beliau tidak sabar-sabar menunggu ssat tersebut.

Mulakan dengan mencium tangan lembut, jilat sedikit kemudian hisap ibu jari suami perlahan-lahan sambil melihat ke mata beliau dengan pandangan seksi.

Pangkal paha

Pangkal paha adalah lokasi zon erotik yang sering diabaikan oleh isteri. Kebanyakkan para isteri terus menuju ke arah zakar dan tidak mempedulikan kawasan sekitar zakar. Salah satu kawasan titik ghairah suami ialah pada bahagian pangkal paha.

Anda boleh merangsang zon erotik suami yang ini dengan mencium, menjilat, menghisap, atau menggigit dengan lembut. Anda juga boleh memicit dan mengurut bahagian ini ketika foreplay, atau melarikan jari anda dengan lembut semasa mencium suami atau semasa merangsang zon erotik lain pada tubuh suami.

Sacrum

Sacrum adalah tulang berbentuk segitiga yang terdapat pada pangkal tulang belakang. Kajian menunjukkan kebanyakkan saraf yang terdapat kawasan ini berkait rapat dengan alat sulit suami. Jadi merangsang kawasan ini secara tidak langsung akan merangsang bahagian kawasan alat sulit suami.

Malah kajian yang dilakukan oleh saintis mendapati dengan memberikan beberapa simulasi elektrik pada kawasan ini boleh membuatkan lelaki orgasme dan klimaks.

Anda boleh merangsang kawasan ini dengan memberikan massage atau urutan lembut pada suami. Teknik terbaik adalah dengan menggerakkan tangan anda seperti “karate chop” pada bahagian ini.

Pakar mendapati perbuatan ini akan merangsang sistem saraf dan membuatkan suami anda berasa tenang, selesa lalu mudah untuk mencapai orgasme ketika seks.

Tundun

Kawasan tundun adalah kawasan zon erotik atau titik ghairah yang sering diabaikan ketika berasmara, pada lelaki, mahupun wanita.

Walaupun kawasan ini kurang sensitif berbanding alat sulit, kawasan ini berkait secara terus dengan alat sulit. Oleh itu rangsangan pada kawasan ini secara tidak langsung akan menaikkan nafsu suami dan membuatkan zakar beliau menjadi lebih keras.

Anda boleh merangsang kawasan ini dengan mengusap lembut dengan sedikit tekanan. Anda juga boleh menggunakan bibir dan lidah anda untuk bermain-main dengan titik ghairah suami ini.

Perineum

Perineum adalah kawasan di antara buah zakar dan lubang dubur. Kawasan ini amat-amat sensitif dan sebagai isteri adalah rugi sekiranya anda tidak memanfaatkan fakta ini ketika menggomol suami.

Terdapat banyak penghujung saraf pada kawasan ini yang membuatkan kawasan ini sensitif pada rangsangan terutamanya rangsangan sentuhan.

Oleh itu anda boleh merangsang titik ghairah suami yang ini dengan menggosok dan mengusap lembut. Tetapi awas, pastikan suami anda telah terangsang sebelum anda membelai bahagian ini. Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, bahagian ini adalah amat sensitif dan rangsangan terlalu awal akan menyebabkan suami anda kegelian.

Salah satu teknik hebat yang boleh anda aplikasikan pada perineum suami ialah dengan menggosok kawasan ini ketika suami hampir mencapai orgasme, atau klimaks. Ini akan membuatkan klimaks suami anda lebih hebat.

Buah zakar

Berapa ramai isteri yang ‘bermain-main’ dengan buah zakar suami mereka berbanding zakar? Saya jamin jawapannya amat sedikit.

Buah zakar adalah salah satu titik ghairah atau zon erotik pada tubuh suami anda yang boleh anda gunakan dengan efektif untuk merangsang suami. Selain mempunyai tahap sensitiviti yang tinggi, buah zakar juga mempengaruhi secara langsung kuantiti sperma yang akan dihasilkan ketika suami klimaks.

Walaupun masih belum dibuktikan secara saintifik, ramai pakar yang berpendapat jika buah zakar diberikan rangsangan ketika berasmara, sperma yang dihasilkan oleh lelaki lebih berkualiti dan banyak.

Anda boleh merangsang buah zakar suami anda dengan mengusap dan memicit lembut bahagian ini dengan tangan. Atau jika anda lebih daring, anda boleh menjilat dan menghisap bahagian ini.

Tetapi seperti yang selalu saya tegaskan untuk etika seks oral, pastikan suami anda membersihkan dahulu kawasan ini sebelum anda merangsang titik ghairah ini dengan mulut anda.

Kelebihan merangsang titik ghairah suami

Kebanyakkan lelaki selalunya hanya memfokuskan kepada zakar ketika berasmara. Ini menyempitkan pandangan beliau terhadap sensasi-sensasi asmara. Jika para isteri bijak untuk mengembangkan pengalaman erotis suami, anda akan memberikan pengalaman baru kepada suami anda.

Ini secara tidak langsung akan memberikan lebih nikmat kepada beliau, dan akan membuatkan beliau lebih bersemangat untuk menggomol anda.

Tetapi anda harus ingat, jangan pula tergopoh-gapah untuk merangsang semua zon erotik suami yang saya berikan di sini. Ambil masa anda dan lakukan dengan berperingkat. Jangan pula nanti suami anda terkejut kerana tiba-tiba anda melakukan eksplorasi terhadap tubuh beliau yang belum pernah anda sentuh sebelum ini.

Sebagai contoh, mungkin untuk sessi asmara yang mendatang anda boleh tumpukan panjangkan sessi foreplay dengan menggomol telinga dan puting buah dada suami. Dan untuk sessi asmara seterusnya pula tumpukan kepada bahagian buah zakar suami, dan sebagainya.


PRODUK UNTUK SUAMI

SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki Dengan Gelombang Elektromagnet Yang Sihat

HIGH UP MAN PUMP - Pam Vakum Memanjangkan, Membesarkan & Menguatkan Zakar Lelaki Dengan Cepat & Berkesan

MEN SECRET GEL - Solusi Masalah Suami Cepat Pancut Dengan Mengurangkan Sensitiviti Gel Suami Dengan Berkesan

BATHMATE - Pam Hidro Untuk Senaman Lelaki Yang Memudahkan Dengan Teknologi Paling Moden & Menenangkan

TOPMAN 3 - Herba Untuk Lelaki Untuk Atasi Masalah Ketegangan & Mati Pucuk Yang Berkesan

HERBA BRAZIL - Berkesan Untuk Merawat Mati Pucuk, Masalah Ketegangan & Lemah Syahwat Nafsu Suami

PL SUPERGEL - Gel Tahan Lama Tradisional Yang Masih Mendapat Permintaan Yang Tinggi Hingga Hari Ini

POWER RING - Cincin Tenaga Dipasang Pada Zakar Mampu Menjadikan Suami Lebih Ketegangan & Bertahan Lebih Lama

EGO RING - Cincin Zakar Berbola-Bola Akan Menjadikan Isteri Lebih Ghairah, Cepat Klimaks Disamping Suami Pula Boleh Bertahan Lama.

V RING - Cincin Zakar Bergetar Ini Apabila Diguna Suami Akan Memberikan Rasa Sensasi & Nikmat Luarbiasa Indah

MEN DELAY SPRAY - Spray Tahan Lama Yang Berkesan Dalam 15 Min Selepas Guna. Mudah, Ringkas, Terbaik, Berkesan & Selamat Untuk Digunakan.

M PROLABS REAL BOOSTER - Herba Supplimen Untuk Lelaki Yang Natural & Lengkap. Memberi Manfaat Kepada Nafsu, Otot, Hormon Lelaki, Kolestrol & Metabolisma Badan

MINYAK BELACAK TOK AYAH - Minyak Urut Yang Tradisional Yang Terbaik Untuk Suami

MINYAK LINTAH TOK AYAH - Minyak Urut Pilihan Ramai Masa Kini

PHEROMANCES - Wangian Hormon Pemikat Wanita No #1 Paling Laris Dari Canada

 

PRODUK UNTUK ISTERI

VIDARA BUST UP - Penjagaan & Besarkan Payudara

VIDARA PERFECT SERUM - Penjagaan & Ketatkan Faraj

TONGKAT AJIMAT MADURA - Persediaan Tradisional Dari Madura Untuk Mengembalikan Ke"Dara"an & Mengetatkan Faraj Isteri

MINILOVE GEL - Gel Yang Mendatangkan Rasa Sensasi Dan Merangsang Klitoris Isteri Agar Cepat Klimaks

PHEROMISS - Wangian Hormon Pemikat Suami Yang Sangat Tinggi Keberkesanannya Dengan Kuasa 50x Pheromone

SPANISH GOLD FLY - Cecair Perangsang Nafsu Mampu Merawat Masalah Isteri Dingin Seks Dengan Segera

GERMANY DROP - Cecair Perangsang Isteri Yang Sangat Berkesan

LIBIGIRL - Tablet Perangsang Nafsu Wanita Yang Selamat.

JUS KEKAL DARA - Jus Herba Yang Berkhasiat Untuk Ketatkan, Rapatkan & Merawat Seluruh Fungsi Seksual Isteri.

SET BESARKAN PAYUDARA - Gabungan Sabun & Krim Herba Yang Sangat Berkesan Untuk Mencantikkan, Membesarkan & Memontokkan Payudara Dengan Mudah

"PINK"KAN PAYUDARA - Rahsia "Pink"kan & Cerahkan Puting Payudara, Celahan Alat Sulit Wanita Dalam Hanya 3 Hari

ROSELYN DROP - Cecair Titis Vagina Akan Mengetatkan, Merapatkan Faraj Serta Beri Rasa Sensasi Seksual Luarbiasa.

SERI CANTIK - Minuman Kolagen Kesihatan Wanita Yang Terbaik Dan Memberikan Kesan Menyeluruh Kepada Fungsi Keperluan Wanita

HOT KISS CHERRY - Pelincir Faraj Yang Menimbulkan Keharuman & Aroma Yang Menghairahkan.

SABUN PAYUDARA - Sabun Untuk Membesarkan & Menegangkan Payudara Wanita Dengan Mudah

BEAUTY BREAST PUMP - Pam Besarkan Payudara Isteri Dengan Cepat & Berkesan

THANYAPORN - Herba Besarkan Payudara Yang Paling BerkesanPRODUK UMUM

JOYPLAY WASH - Sabun Merawat Masalah Jerawat Badan Dengan Cara Yang Paling Pantas, Selamat & Berkesan

S BODY CREAM - JOM JADI KURUS DENGAN KRIM KURUSKAN BADAN YANG HEBAT INI DALAM MASA 10 HARI & KEJUTKAN JIRAN DAN RAKAN-RAKAN ANDA DENGAN BADAN BARU YANG ANDA MILIKI

GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT - Ekstrak Herba Asam Yang Sangat Berkesan Untuk Menurunkan Berat Badan Dalam Tempoh Masa Yang Singkat Dengan Selamat.


BANTUAN SESAMA INSAN


https://www.facebook.com/bantukami/